stopli

  • ۰
  • ۰

پاورپوینت تگنولوژی تولید فرآورده گوشتی گالباسهای حرارت دیده

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل: ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )


قسمتی از اسلاید پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 30 صفحه

موضوع: های تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده) فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد.
از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : 1ـ کالباس های حرارت دیده 2ـ کالباس های خام 3ـ کالباس های پخته 4ـ گوشت های عمل آمده تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند.
کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند ومهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر است.
کالباس های حرارت دیده کالباس های حرارت دیده فرآورده هایی هستند که در تهیه آنها از حرارت (حدود 70 درجه سانتی گراد) استفاده می گردد و متشکل از گوشت، چربی و آب می باشند.
مهمترین مسئله در تولید این گونه فرآورده ها این است که ترکیبات فوق و مواد افزودنی به آن به صورتی آمیخته گردند که هنگام حرارت دادن از یکدیگر جدا نشده و فرآورده تولید شده دارای قوام و قابلیت برش مطلوب باشد.
.
بنابراین نگهداری و جذب آب، پایداری چربی و ایجاد ساختار مناسب سه اصل مهم در تولید این فرآورده محسوب می گردد.
در این رابطه پروتئین های میوفیبریلی نقش بسزایی را ایفا می کنند، زیرا بخش اعظم آنها در حین کوتریزاسیون به صورت قابل حل در آمده، قادر به جذب آب می گردد.
به عبارتی دیگر کالباس های حرارت دیده فرآوردهایی هستند که به وسیله خرد کردن و کوتریزاسیون گوشت، با حضور املاح به ویژه نمک طعام و افزودن مقدار ضروری از آب قادر به فعال کردن پروتئین های میوفیبریلی به صورت فوق الذکر باشند.
با توجه به تکنولوژی معین در تهیه کالباس های حرارت دیده، اختلاف انواع مختلف آن بیشتر به علت تفاوت در نوع ادویه ها، میزان و نوع چربی به کار رفته و میزان آب افزوده شده و درجه خرد و ریز کردن (کوتریزاسیون) گوشت مورد مصرف و همچنین گوشت های نمایشی می باشد.
مواد تشکیل دهنده و افزودنی کالباس حرارت دیده 1ـ گوشت گوشت مورد استفاده باید ظرفیت نگهداری آب بالایی داشته باشد.
بهترین و و مناسب ترین گوشت جهت تهیه کالباس حرارت دیده گوشت گرم می باشد که عبارت است از گوشت حاصله از دام های کشتاری قبل از آغاز جمود نعشی.
به طور متوسط این زمان را تا حدود 6 ساعت پس ازکشتار تخمین می زنند.
آکتین ومیوزین نسبت به آکتومیوزین قابلیت انحلال بیشتری دارند و در نتیجه ظرفیت نگهداری آب در گوشت تازه بالاتر است.
pH بالا نیز موجب حل شدن مقدار بیشتری از پروتئین های میوفیبریلی می گردد.
به علاوه به علت بازکردن ساختار مولکولی پروتئین های میوفیبریلی از یکدیگر، موجب ایجاد فضای بیشتری جهت جذب و نگهداری آب خواهد شد.
برای حفظ ظرفیت بالای نگهداری آب چند کار را می توان انجام داد: - برش دادن گوشت کرم به قطعات کوچک و نمک پاشی و نگهداری تا مدت 3 روز در سردخانه - خرد کردن گوشت به قطعات کوچک ومنجمد کردن بدون نمک یا پس از نمک پاشی موجب حفظ WBC برای چند ماه می شود.
گوشت های گرم منجمد شده بدون نمک را می بایست توسط دستگاه چرخ گوشت زیر صفر درجه چرخ نمود و بلافاصله وارد کوتر نمود تا صلابت

متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: ................... توجه فرمایید !

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه جهت کمک به سیستم آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان میباشد .



« پرداخت آنلاین »









سایر محصولات :
پاورپوینت تگنولوژی تولید فرآورده گوشتی گالباسهای حرارت دیده

پاورپوینت تگنولوژی تولید فرآورده گوشتی گالباسهای حرارت...

بسکتبال 24 ص

بسکتبال 24 ص...

پاورپوینت در مورد حریم شخصی

پاورپوینت در مورد حریم...

بسکتبال 15 ص

بسکتبال 15 ص...

پاورپوینت در مورد حرکت شناسی

پاورپوینت در مورد حرکت شناسی...

برنج 25 ص

برنج 25 ص...

پاورپوینت در مورد حالت گازی

پاورپوینت در مورد...

برش دقیق 55 ص

برش دقیق 55 ص...

بررسی و مقایسه هنر انیمیشن ایران – آمریکا و اروپا 79 ص

بررسی و مقایسه هنر...

پاورپوینت در مورد جشنواره نوجوان خوارزمی

پاورپوینت در مورد جشنواره نوجوان خوارزمی...

پاورپوینت در مورد تولید آهن آشنایی با فولادسازی

پاورپوینت در مورد...

بررسی انواع کودهای شیمیایی و طبقه بندی و خواص 39 ص

بررسی انواع کودهای شیمیایی و طبقه...

پاورپوینت در مورد تهیه منحنی استاندارد به روش اسپکتروفتومتری

پاورپوینت در مورد...

بررسی ارتباط میان انواع مراتب طهارت و انواع رزق در پرتو قرآن کریم 57 ص

بررسی ارتباط میان انواع...

بررسی عایقهای صوتی در ساختمان 27 ص

بررسی عایقهای صوتی در ساختمان 27...

پاورپوینت در مورد تنش

پاورپوینت در مورد تنش...

بررسی‌ امکان‌ بیمه‌ کردن‌ محصولات‌ کشاورزی 17 ص

بررسی‌ امکان‌ بیمه‌ کردن‌ محصولات‌...

پاورپوینت در مورد تمرین پلایومتریک

پاورپوینت در مورد تمرین...

بررسی ونقش شورای اسلامی در بشرواهداف 25 ص

بررسی ونقش شورای اسلامی در بشرواهداف 25...

بررسی و چگونگی تعویض مبرد R 22 در چیلرهای مجتمع پتروشیمی اصفهان 24 ص

بررسی و چگونگی تعویض مبرد R...

پاورپوینت در مورد تعادل وروش مطالعه پایه سوم

پاورپوینت در مورد...

بررسی مشخصات وخواص لحیم نا همجنس آلیاژ حافظه دار TINI و فولاد ضد زنگ 14 ص

بررسی مشخصات وخواص...

پاورپوینت در مورد تئوری الاستیسیته

پاورپوینت در مورد تئوری...

بررسی عنصر بصری خط 124 ص

بررسی عنصر بصری خط 124 ص...

بررسی سیستم ذخیره انرژی 10 ص

بررسی سیستم ذخیره انرژی 10 ص...

پاورپوینت در مورد تعمیرات سخت افزار موبایل

پاورپوینت در مورد تعمیرات...

بررسی زیباشناسی و نحو مونتاژ سکانس خودکشی سرباز پایل در دستشویی آسایشگاه در فیلم غلاف تمام فلزی Full Metal Jacket 26 ص

بررسی زیباشناسی و نحو مونتاژ سکانس خودکشی...

پاورپوینت در مورد تغذیه کودک از 6 تا 24 ماهگی

پاورپوینت در مورد تغذیه کودک از...

بررسی تأثیر افزودن مس بر ریز ساختار و خواص مکانیکی چدن داکتیل 121 ص

بررسی تأثیر افزودن...

بررسی آزمایشات کنترل کیفیت و تأیید خودرو 151 ص

بررسی آزمایشات کنترل کیفیت و...

تحقیق و پژوهش درباره گشتاور نیرو Word

تحقیق و پژوهش...

تحقیق و پژوهش درباره نَفت مایع غلیظ و افروختنی به رنگ قهوه Word

تحقیق و پژوهش درباره نَفت...

مقاله بررسی ایزومری در اکسیم حاصل از 2_ 4_ ترسیوبوتیل _ 1_ سیکلوهگزنیل_ 4_ ترسیوبوتیل سیکلوهگزانون_ داروسازی _word

مقاله بررسی ایزومری در اکسیم حاصل...

تحقیق و پژوهش درباره نیروگاه خورشیدی جدید Word

تحقیق و پژوهش درباره...

تحقیق و پژوهش درباره نوترون Word

تحقیق و پژوهش...

تحقیق و پژوهش درباره نظریه کوانتوم Word

تحقیق و پژوهش...

تحقیق و پژوهش درباره موشک Word

تحقیق و پژوهش...

کارآفرینی و طرح توجیهی نساجی سال 96

کارآفرینی و طرح توجیهی نساجی...

کارآفرینی و طرح توجیهی نساجی یزد سال 96

کارآفرینی و طرح توجیهی نساجی...

کارآفرینی و طرح توجیهی نساجی در صدر اسلام سال 96

کارآفرینی و طرح...

کارآفرینی و طرح توجیهی ریسندگی سال 96

کارآفرینی و طرح توجیهی ریسندگی سال...

کارآفرینی و طرح توجیهی رنگهای کوره ای سال 96

کارآفرینی و طرح...

کارآفرینی و طرح توجیهی رنگرزی با رنگ های مستقیم و تأثیر آن بر الیاف سلولزی پنبه و به دست آوردن شیدهای مختلف سال 96

کارآفرینی و طرح...

برج‌های دوقلوی پتروناس 13 ص

برج‌های دوقلوی پتروناس...

کارآفرینی و طرح توجیهی رنگرزی پشم با رنگزاهای طبیعی و رنگزاهای متال سال 96

کارآفرینی و طرح توجیهی ...

برج‌های دوقلوی پتروناس 12 ص

برج‌های دوقلوی پتروناس...

بدنه های اتومبیل 16 ص

بدنه های اتومبیل 16...

کارآفرینی و طرح توجیهی رنگرزی بر روی پنبه سال 96

کارآفرینی و طرح توجیهی...

بدمینتون 15 ص

بدمینتون 15 ص...

تحقیق کوبیسم 17 ص.DOC
تحقیق کلاسیسیسم 17 ص
تحقیق کتیبه بیستون 5ص
تحقیق کتیبه بیستون 4ص
تحقیق کتاب سوزی ایران و مصر
پاورپوینت هوش سازمانی
تحقیق کتیبه بیستون 4ص
پاورپوینت سازه های فولادی سبک.PPT
پاورپوینت سازه های دریایی
پاورپوینت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری
پاورپوینت هوش سازمانی
تحقیق کتیبه بیستون 4ص
پاورپوینت درمورد آموزش وبلاگ در سایت blogfa 18 اسلاید
پاورپوینت درمورد آنتی اکسیدان ها 37 اسلاید
پاورپوینت مدیریت تغییر و نوآوری 30 اسلاید

کلمات کلیدی :های حرارت دیده حرارت دیده فرآورده کالباس حرارت دیده وجود ندارددر صورتی گالباسهای حرارت دیده گوشتی گالباسهای حرارت تگنولوژی تولید فرآورده تولید فرآورده گوشتی فرآورده گوشتی گالباسهای اوروینت تگنولوژی تولید حرارت دیده کالباس های های حرارت روتئین های های میوفیبریلی فرآورده های حرارت کالباس فرآورده اوروینت نگهداری اسلاید باشند روتئین گوشتی
  • ۹۶/۰۸/۱۲
  • رضا محسنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی