stopli

  • ۰
  • ۰

دانلود مقاله تقلب در مواد غذایی

دانلود مقاله تقلب در مواد غذایی

انواع تقلب در فرآورده های گوشتی

انواع سوسیس و کالباس، همبرگر از فرآورده‌های گوشتی رایج در کشور هستند، شاید صنایع گوشت بیشترین امکان تقلب را در بین گروههای مختلف مواد غذایی داشته باشند...

تقلب در فرآورده های گوشتی

انواع سوسیس و کالباس، همبرگر از فرآورده‌های گوشتی رایج در کشور هستند، شاید صنایع گوشت بیشترین امکان تقلب را در بین گروههای مختلف مواد غذایی داشته باشند زیرا که مواد اولیه پس از مخلوط شدن و یکنواخت شدن در ظاهر، قابل شناسایی نیستند. فلسفه تولید فرآورده‌های گوشتی در ابتدا این بوده که از مجموعه گوشت و ترکیبات دیگر، مثل آرد و شیرخشک و سویا و... محصولی به وجود بیاید که علاوه بر انرژی زیادی که برای انجام فعالیت‌های روزمره به وجود می‌آورد، قیمت تمام شده کمتری نسبت به گوشت خالص و در کنار همه اینها، طعم و مزه دلخواهی داشته باشد. تفاوت اصلی در کیفیت و قیمت فرآورده‌های گوشتی در میزان گوشت استفاده شده دراین محصولات و در مرحله بعدی نوع گوشت از نظر تقسیم بندی است، بنابراین اول تقلب می‌تواند استفاده بیشتر از محصولات ارزانتر مثل آرد و سویا و... باشد.

۱) تقلب در گوشت قرمز:

گوشت و بیشتر فرآورده های آن گران قیمت هستند و امکان تقلب در آنها زیاد است. از جمله تقلب هایی که در فرآورده های گوشتی انجام می شود، می توان به موارد زیر اشاره نمود:

- افزودن مواد ازته ی غیر پروتئینی به نحوی که در آزمون های کنترل، مقدار ازت بالاتر به نظر برسد

- افزودن پودر استخوان به فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس

- مخلوط کردن گوشت با گوشت حیوانات ارزان قیمت

- افزودن پودر خون به همبرگر و سوسیس و کالبالس

- رعایت نکردن فرمول و استاندارد فرآورده های گوشتی و افزودن مقادیر زیاد مواد پر کننده

- افزودن نیتریت و نیترات به مقدار بیش از حد، برای بهبود رنگ و جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها در موارد آلودگی شدید.

۲) تقلب در ماهی:

برخی از افراد سود جو شُش ماهی های فاسد و مانده را با مرکورکوروم (MERCUROCHROME) یا خون حیوانات رنگ نموده و به نام ماهی تازه به فروش می رسانند.

۳) تقلب در مرغ:

تعدادی از فروشندگان، مرغ کشته را در آب می اندازند تا مقداری آب به خود گرفته و سنگین تر شود.

تقلب در ادویه ها :

تفلب در زعفران:

قیمت بالای زعفران موجب شده که این ماده مورد تقلب های زیادی قرار گیرید ، زعفران از پرچم گل های ان تهیه می شود که معمولا رنگ گرده های ان زرد ، قرمز ارغوانی و قرمز نارنجی است . که به ان سادگی از پرچم جدا می شود و این وﻴﮋگی کمتردر سایر گیاهان مشاهده می شود . برای تقلب در زعفران پا ره ای از متقلبین از پرچم گیاه گلرنگ و گیا های مشابه استفاده می کنند و ان را با زعفران مخلوط می نمایند و پاره ای دیگر از انها از ریشک های لطراف ذرت یا بلال استفاده کرده و انرا با رنگ های مصنوعی متمایل به رنگ زعفران رنگ می کنند . در این تقلب چون ریشه بلال مستقیم است و پرچم زعفران انحنا دارد به تشخیص تقلب کمک می کند .
در مورد پودر زعفران نیز از پودر گلرنگ استفاده می شود ، و چون این پودرتقریبا قرمز رنگ است ان را با گرده ذرت مخلوط مینمایند تا رنگ ان تعدیل شود . ضمنا این امکان وجود دارد که تکه های زعفران را روی شعله گاز بوتان قرار داد ه در این حالت زعفران خالص رنگ بنفش ایجاد می کند که مربوط به پتاسیوم ان است گاهی ممکن است که رنگ نارنجی ایجاد کند اما در مورد زعفرات تقلبی رنگ زرد ان ایجاد می شود . نوع دیگر تقلب در زعفران با رنگ کردن ریشه های گوشت صورت می گیرد .
شامل 13 صفحه فایل word قابل ویرایش









سایر محصولات :
دانلود مقاله تقلب در مواد غذایی

دانلود مقاله تقلب در مواد...

گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار

گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار...

تحقیق ماهواره های فضایی

تحقیق ماهواره های فضایی...

تحقیق مغناطیس

تحقیق مغناطیس...

تحقیق ملاحظات عمومی دربارة تشعشع

تحقیق ملاحظات عمومی دربارة تشعشع...

مقاله موتور راکت

مقاله موتور راکت...

دوره لاغری دائمی بدون رژیم غذائی

دوره لاغری دائمی بدون رژیم غذائی...

مقاله میوکاردیت

مقاله میوکاردیت...

تئوری ، علم و چالش های حسابداری اثباتی

تئوری ، علم و چالش های حسابداری...

سینوزیت Sinusitis

سینوزیت Sinusitis...

پوکی استخوان

پوکی استخوان...

سوالات مفهومی فصل آثاری از گذشته ی زمین علوم نهم

سوالات مفهومی فصل آثاری از گذشته...

دانلود پروژه انواع مخازن زیرزمینی و نمودارهای فازی

دانلود پروژه انواع مخازن زیرزمینی و...

دانلود پاورپوینت انواع مخازن زیر زمینی و نمودار های فازی

دانلود پاورپوینت انواع...

دانلود تحقیق بررسی اجمالی درباره نوشیدنی های عملگر حاوی عصاره های گیاهی

دانلود تحقیق بررسی...

پرسشنامه روابط با همکاران 173

پرسشنامه روابط با همکاران 173...

دانلود پروژه استفاده از یون دوستN و N –بیسکینولین – 2 کربوکسامیدو_4و5_دی متیل بنزن در طراحی و ساخت سنسور غشایی بر پایه PVC

دانلود پروژه استفاده از...

دانلود تحقیق اسیدهای آمینه ، پپتیدها و پروتئین ها

دانلود تحقیق اسیدهای آمینه ،...

دانلود مقاله آزمونهای رب گوجه فرنگی

دانلود مقاله آزمونهای رب گوجه فرنگی...

پرسشنامه نیاز های ارتباطی شماره 172

پرسشنامه نیاز های...

دانلود تحقیق جذب سطحی چیست

دانلود تحقیق ...

دانلود مقاله آزمون های کمپوت و کنسرو

دانلود مقاله آزمون...

فایل فلش هواوی cun_u29

فایل فلش هواوی cun_u29...

دانلود مقاله اجرای سیستم HACCP، راهی برای ارتقاء سطح کیفی تولید شیر و بهداشت جامعه

دانلود مقاله اجرای سیستم HACCP،...

کتاب توانمند سازی پرستاران مراقب های ویژه ICU و CCU قلب

کتاب توانمند سازی پرستاران...

دانلود تحقیق تاثیر کیفیت شیرخام بر ماندگاری شیرپاستوریزه عرضه شده در بازار

دانلود تحقیق تاثیر کیفیت...

پرسشنامه خوب بودن در برقراری ارتباطات شماره 171

پرسشنامه خوب بودن در برقراری ارتباطات...

دانلود مقاله روشهای نگهداری خانگی مواد غذایی خیارشور و مربا

دانلود مقاله روشهای نگهداری خانگی مواد غذایی...

ضبط صدای چند کانال در اندروید

ضبط صدای چند کانال در...

پرسشنامه بازخور شماره 170

پرسشنامه بازخور شماره 170...

دانلود مقاله راههای تشخیص رب گوجه فرنگی عسل وسرکه تقلبی

دانلود مقاله راههای تشخیص رب گوجه...

دانلود تحقیق هیدرولیک

دانلود تحقیق هیدرولیک...

پرسشنامه سبک ارتباطی شماره 168

پرسشنامه سبک ارتباطی شماره 168...

دانلود تحقیق کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا HPLC

دانلود تحقیق کروماتوگرافی مایع با کارائی...

دانلود تحقیق هوای پاک بافن آوری نانو

دانلود تحقیق هوای پاک بافن آوری...

دانلود تحقیق نگرش کلی بر توربین‌های گاز

دانلود تحقیق نگرش کلی بر توربین‌های...

دانلود نمونه سوالات مهندسی فناوری اطلاعات 2 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات مهندسی فناوری...

گزارش کارآموزی مدیریت، نظارت و اجرای نقشه های ساختمانی اسکلت فلزی

گزارش کارآموزی مدیریت، نظارت و اجرای نقشه...

دانلود مقاله مواد هوشمند و مواد حافظه دار

دانلود مقاله مواد هوشمند...

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر...

دانلود تحقیق مشخصات فنی سیستم ترمز پراید

دانلود تحقیق مشخصات فنی...

دانلود تحقیق پلیمر

دانلود تحقیق پلیمر...

پاورپوینت مطالعه عددی درباره تقویت لرزه ای ستون های بتن مسلح پل با استفاده از جاکتهای فولادی سخت شده موضعی

پاورپوینت مطالعه عددی درباره...

دانلود تحقیق مبدلهای حرارتی دسته بندی و ساختمان انها

دانلود تحقیق مبدلهای حرارتی...

دانلود پاورپوینت بسته بندی اتمسفراصلاح شده

دانلود پاورپوینت بسته بندی...

دانلود مقاله ماشینهای الکتریکی

دانلود مقاله ماشینهای الکتریکی...

دانلود پاورپوینت تفاوت کشورهای ثروتمند و فقیر
دانلود پاورپوینت مجموعه ها در ریاضیات
دانلود پاورپوینت امنیت در تجارت الکترونیک
دانلود پاورپوینت رشد حسی حرکتی
دانلود پاورپوینت تقویت اراده
دانلود پاورپوینت آشنایی با اسرائیل
دانلود پاورپوینت آب درمانی
دانلود پاورپوینت بزرگترین فتنه تاریخ - دجال
دانلود مقاله اطاله دادرسی
دانلود پاورپوینت سیاست آموزشی چیست
دانلود پاورپوینت بررسی سیستم مدیریت زباله شهر مشهد در سال 85
دانلود پاورپوینت زنجیره ارزش - شرکت محصولات کاغذی لطیف
دانلود پاورپوینت شیوه ارائه مطالب علمی و فنی
دانلود پاورپوینت دیدگاه پردازش اطلاعات
دانلود پاورپوینت ایمنی ، امداد و نجات در بلایای طبیعی
دانلود پاورپوینت آسیب پذیری اعتیاد در جوامع روستایی
دانلود پاورپوینت گیاه رازک
دانلود تحقیق جرایم اسناد سجلی
دانلود پاورپوینت ادبیات فارسی
دانلود پاورپوینت اصول و مبانی آموزش و پرورش - 3 واحد درسی
دانلود مقاله آناتومی بدن انسان
دانلود جزوه انسان در اسلام ( غلامحسین گرامی)
دانلود پاورپوینت روش تشکیل کانی ها
دانلود پاورپوینت نظام روابط کار در سازمان
دانلود مقاله ساختار و تشکیلات دولت
دانلود پاورپوینت مواد اولیه قهوه ، شامپو ،روغن زیتون
دانلود آموزش رفع مشکل Error!Please plug out charger هوآوی g730

کلمات کلیدی :بین گروههای مختلف موا غذایی اشته غذایی اشته باشن بیشترین امکان تقلب گوشت بیشترین امکان های گوشتی رایج شای صنایع گوشت صنایع گوشت بیشترین انلو مقاله تقلب های گوشتی فرآوره های فرآورهzwnj های موا غذایی امکان تقلب گروههای مختلف مختلف موا بین گروههای زعفران گوشتی فرآوره افزون استفاه مخلوط
  • ۹۶/۰۸/۱۹
  • رضا محسنی

نظرات (۱)

چرا دانلود نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فایل وردش؟؟؟

نیاز دارم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی