تحقیق در مورد سرکه 17ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 17 صفحه
قسمتی از متن .doc :
نتایج تحقیق و بررسی دانشمندان در مورد فواید سرکه سیب و خواندنیهایی درباره سرکهامروز از تلفیق چند مقالخ علمی و مفید و نتایج تحقیق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزیزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنیهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام امیدوارم مورد استفاده و بهره عزیزان قرار گیرد...سرکه تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند. تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید استیک انجام می دهد. این باکتری در سال 1864 م توسط لوئی پاستور کشف شد. استفاده از سرکه در پخت و پز :برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان نوعی چاشنی استفاده می کنند. در تهیه ی انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد. سرکه مالت :این نوع سرکه را با مالت کردن جو درست می کنند. در فرایند مالت کردن، نشاسته موجود در دانه جو به قند تبدیل می شود. سپس از این قند، آب جو پدید می آید که با گذشت زمان این ماده تبدیل به سرکه می شود. روشی دیگر، استفاده از محلول 4ـ 8 درصدی اسید استیک است که با استفاده از کارامل، آن را رنگی کرده اند. مردمان آمریکایی و انگلیسی معمولاً از سرکه مالت همراه با غذای ماهی و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می کنند. سرکه سفید: این نوع سرکه را با تقطیر سرکه مالت تهیه می کنند. البته می توان آن را تنها با مخلوط نمودن اسید استیک با آب هم تهیه نمود. سرکه حنایی رنگ: این نوع سرکه بسیار معطر است که مواد تشکیل دهنده آن را باید مدت زیادی بگذارند بماند تا این نوع سرکه تولید شود. سرکه حنایی رنگ در کشور ایتالیا تهیه می شود. سرکه برنج: مردمان ژاپن دوست دارند که سرکه خود را با برنج تهیه کنند. این سرکه خوشمزه است و با انواع غذاها مصرف می شود. سرکه برنج از تخمیر شراب برنج که مردم ژاپن از آن استفاده می کنند تهیه می شود و مزه غذا را دلچسب تر می کند. رنگ آن طلایی است و نسبت به سرکه های اروپایی طعم ملایم تری دارد. خاصیت پاک کنندگی :سرکه نوعی ماده پاک کننده خنثی و ارزان قیمت است که به محیط زیست هم هیچ آسیبی نمی رساند (بر خلاف برخی مواد پاک کننده). معمولاً از سرکه سفید برای پاک کردن استفاده می شود. برای مثال، مخلوط آب و سرکه (یک قسمت سرکه و چهار قسمت آب) قادر است تا شیشه های پنجره را به خوبی تمیز کند. اگر احساس می کنید که پس از تمیز کردن شیشه ها با سرکه، شیشه ها چرب شده اند نصف قاشق غذاخوری صابون مایع به مخلوط اضافه کنید. این صابون مایع هرگونه لک و چربی شیشه را از بین می برد. لوله ها را می توان با استفاده از مخلوط سرکه سفید و جوش شیرین تمیز کرد. پس از مدت زمان معین، چند گالن آب داخل لوله بریزید تا اثر سرکه و جوش شیرین کاملاً از بین برود. مصارف دارویی: از سرکه در کشور چین به عنوان نوعی داروی خانگی استفاده می شود. معمولاً سرکه را برای جلوگیری از پخش ویروس سارس و ذات الریه مورد مصرف قرار می دهند. بنابراین سرکه خاصیت ضد ویروسی دارد. همان طور که می دانید، هیدروژن برای نابود کردن باکتری و ویروس های مواد غذایی پیش از نگهداری غذا در یخچال به کار می رود. برای تهیه ی اسپری هایی که به منظور کنترل بیماری ذات الریه، معمولاً در قاره آسیا مورد استفاده قرار می گیرند، 5 درصد اسید استیک و 3 درصد هیدروژن را با هم مخلوط می کنندو حالا توضیحی پیرامون سرکه سیب و خواص آن:سرکه سیب که از آب سیب تازه به عنوان ماده اصلی با استفاده از باکتریهای اسید استیک سازش یافته تهیه میشود دارای ارزش غذایی بالایی میباشد.سرکه سیب شامل هیجده اسید آمینه مورد نیاز بدن (با نسبت های مناسب لیزین و تریپتوفان ) ویتامینهای (۱۰۰ میلی لیتر - ۲۰۰ میلی گرم) C - B6 - B2 - B1 - E و میکرو المنتهای سولفور - فسفر - کلسیم - روی - منیزیم و غیره می باشد.دانشمندان و متخصصان تغذیه بر این باورند که مصرف مداوم سرکه سیب باعث یکسری تغییرات در بدن شود که منحر به کاهش خستگی و فرسودگی بدن - کنترل و نابودی باکتریهای مضر - عدم ابتلا به سرما خوردگیهای ویروسی و یا کاهش آن - افزایش اشتها و کمک به هضم غذا - جلوگیری از یبوست و بالاخره چربی اضافی تبدیل به صورت انرژی و در نتیجه کاهش وزن گردد.ویتامین C و Aha موجود در سرکه سرکه سیب باعث مرطوب نگه داشتن پو ست - الاستیسیته بهتر آن و همچنین کاهش یا حذف چین و چروک و بهبود کیفیت پوست میشود و نهایتا از شل شدن آن جلوگیری میکند و منجر به شفاف شدن پوستهای تیره میشود. از دیگر فواید سرکه سیب جلوگیری از ایجاد خالهای سنین پیری میباشد.بررسی های آماری بر روی ۲۲۷ نفر که بطور مداوم سرکه سیب را به مدت یک تا دو ماه به مقدار حداقل روزانه ۲۰ سی سی مصرف نموده اند نشان میدهد ۱۰۲ نفر از آنها که سنی بیش از 45 سال داشتند و دارای فشار خون بالایی بودند ضمن کاهش فشار خون و رفع خستگی و فرسودگی بدن یبوست سنین پیری آنها نیز برطرف گردیده . ۱۱۳ نفر که بین سنین ۲۵-۴۵ سال بودند احساس نمودند که پوست آنان نرم و مرطوب گردیده و الاستیسیته بهتری نسبت به قبل دارد و سرحال و با نشاط شدند و ۱۲ نفر که ۲۰ سال سن داشتند اشتهای بیشتری پیدا کردند و رژیم قبلی غذایی آنها تغییر کرد.در همین راستا به مقاله مفید و جامعی از سایت سرکه تاکسا برخوردم که مطالعه آن خالی از لطف نیستمقدمه :بدون شک قدیمی ترین شیوه که بشر به وسیله تجربه و خطا از طبیعت آموخته ، روشهای تخمیر است ، اصولا هر زمانی که شرایط محیطی بین جانداران ذره بینی و مواد غذایی مساعد گردد ، تخمیرهای طبیعی رخ می دهد . چنین فعل و انفعالاتی برای انحلال مواد موجود در طبیعت ضروری است . تخمیر های طبیعی نقش حیاتی در توسعه و تکامل تمدنهای بشری از قدیم الایام به عده داشته اند . برخی از این فعل انفعالات تخمیری تغییراتی سریع اما مفید ایجاد می کند که قابل مشلهده است .انسانهای اولیه کشف کردند که برخی از آبمیوه های الکلی و شیرهای ترش ، ماندگاری بیشتری داشته و لذا مقداری از منابع غذایی خود را با این روش نگهداری می کردند ، این کشفیات مربوط به هزاران سال قبل از
سایر محصولات :
تحقیق در مورد سرکه 17ص
تحقیق در مورد سرکه ...
تحقیق در مورد سرپرستی سازمان 16 صتحقیق در مورد...
اکوسیستماکوسیستم...
تحقیق در مورد سرمایه گذاری مشترک Joint Venture 15 صتحقیق در مورد سرمایه گذاری...
اکسیژن 5صاکسیژن 5ص...
پاورپوینتی در مورد تئوری های مدیریتپاورپوینتی در مورد تئوری...
تحقیق در مورد سرمایه های انسانیتحقیق در مورد سرمایه های...
اکسیداسیوناکسیداسیون...
ایمنی در آزمایشگاهایمنی در آزمایشگاه...
اوقات فراغت جدیداوقات فراغت جدید...
تحقیق در مورد سرشت اخلاقى دینتحقیق در مورد سرشت اخلاقى دین...
اوره برای مصارف صنعتی 3صاوره برای مصارف صنعتی 3ص...
تحقیق در مورد سد دوستی 15 صتحقیق در مورد...
اورانیماورانیم...
تحقیق در مورد سخت افزار کامپیوتر Ram ، IC 105 صتحقیق در مورد سخت...
اهمیت و ارزش غذایی پیاز 5صاهمیت و ارزش غذایی پیاز...
تحقیق در مورد سختی آبتحقیق در مورد...
اهلیت 8صاهلیت 8ص...
تحقیق در مورد سببیتتحقیق در مورد...
انگیزش 10صانگیزش 10ص...
تحقیق در مورد ستارگان دنباله دار 13 صتحقیق در مورد ستارگان دنباله دار 13...
انواع گل 15 نوع گلانواع گل 15 نوع گل...
تحقیق در مورد سبک های سرپرستیتحقیق در مورد سبک های سرپرستی...
تحقیق در مورد سازمانهای کامیاب امروز سازمانهای یادگیرنده و دانش آموز 227 صتحقیق در مورد سازمانهای کامیاب...
تحقیق در مورد سازه های متداول برای ساختمانهای بلند 15 صتحقیق در مورد سازه های متداول برای...
انواع شیرین کننده های رژیمی 7صانواع شیرین کننده های...
تحقیق در مورد سازمان تجارت جهانی 13 صتحقیق در مورد سازمان...
انواع روشهای پرواربندی 7 صانواع روشهای پرواربندی 7 ص...
تحقیق در مورد سازمان تجارت جهانیتحقیق در مورد سازمان تجارت جهانی...
انواع دقت 12صانواع دقت 12ص...
تحقیق در مورد سازمان اوپکتحقیق در مورد سازمان...
انواع جلبکهاانواع جلبکها...
تحقیق در مورد ساختمان موتور کولر آبیتحقیق در مورد ساختمان موتور...
انفلونزای فوق حاد مرغیانفلونزای فوق حاد...
انرژی تجدید پذیر 2انرژی تجدید پذیر...
تحقیق در مورد ساختمان سبزتحقیق در مورد ساختمان سبز...
تحقیق. کارآفرینی و اشتغال در نظام آموزش عالیتحقیق. کارآفرینی و...
اندازهگیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیوراندازهگیری اوره و ازت آمونیاکی در...
تحقیق در مورد زینبتحقیق در مورد زینب...
تحقیق. میرزاتقیخان امیرکبیرتحقیق. میرزاتقیخان امیرکبیر...
اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10صاندازه گیری مواد افزودنی در...
تحقیق در مورد زندیه 13 صتحقیق در مورد...
تحقیق. مواد مخدر واعتیادتحقیق. مواد مخدر واعتیاد...
اندازه گیری زیرالنون به روش کروماتوگرافیاندازه گیری زیرالنون به...
تحقیق در مورد زندگینامه امام محمد باقرتحقیق در مورد...
تحقیق. منجی در دین زرتشتتحقیق. منجی در دین زرتشت...
امنیت غذا و تغذیه 72صامنیت غذا و تغذیه...
تحقیق در مورد زندگانى امام حسینتحقیق در مورد زندگانى...
تحقیق. علل فرسودگی وتخریب سازه های بتنیتحقیق. علل فرسودگی وتخریب سازه های...
تحقیق در مورد قارچ 78 صتحقیق در مورد قاره آسیا
تحقیق در مورد فیزیک و فلسفه 34 ص
تحقیق در مورد قاجـاریه کم
تحقیق در مورد فیزیولوژی بالینی 25 ص
GPS چگونه کار می کند؟
تحقیق در مورد کودتای 28 مرداد
تحقیق در مورد کربن
تحقیق در مورد نقش دین در کاهش جرایم 11 ص
تحقیق در مورد روغن زیتون
تحقیق در مورد شبدر قرمز
تحقیق در مورد علم اخلاق 28 ص
تحقیق در مورد چاپ افست
تحقیق در مورد تفسیر سوره ملک
تحقیق در مورد روانشناسی تحقیق ، تربیت کردن (برقراری نظم ، انضباط و مقررات)
کلمات کلیدی :شود سرکه برنج سرکه سیب اسید اسیک این نوع نوع سرکه شود سرکه سرکه مال سرکه سفید جوش شیرین اسفاده معمولاً مخلوط موجود جلوگیری میشود
- ۹۶/۰۹/۰۷