stopli

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد سرکه 17ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 17 صفحه


قسمتی از متن .doc :

نتایج تحقیق و بررسی دانشمندان در مورد فواید سرکه سیب و خواندنیهایی درباره سرکهامروز از تلفیق چند مقالخ علمی و مفید و نتایج تحقیق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزیزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنیهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام امیدوارم مورد استفاده و بهره عزیزان قرار گیرد...سرکه تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند. تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید استیک انجام می دهد. این باکتری در سال 1864 م توسط لوئی پاستور کشف شد. استفاده از سرکه در پخت و پز :برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان نوعی چاشنی استفاده می کنند. در تهیه ی انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد. سرکه مالت :این نوع سرکه را با مالت کردن جو درست می کنند. در فرایند مالت کردن، نشاسته موجود در دانه جو به قند تبدیل می شود. سپس از این قند، آب جو پدید می آید که با گذشت زمان این ماده تبدیل به سرکه می شود. روشی دیگر، استفاده از محلول 4ـ 8 درصدی اسید استیک است که با استفاده از کارامل، آن را رنگی کرده اند. مردمان آمریکایی و انگلیسی معمولاً از سرکه مالت همراه با غذای ماهی و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می کنند. سرکه سفید: این نوع سرکه را با تقطیر سرکه مالت تهیه می کنند. البته می توان آن را تنها با مخلوط نمودن اسید استیک با آب هم تهیه نمود. سرکه حنایی رنگ: این نوع سرکه بسیار معطر است که مواد تشکیل دهنده آن را باید مدت زیادی بگذارند بماند تا این نوع سرکه تولید شود. سرکه حنایی رنگ در کشور ایتالیا تهیه می شود. سرکه برنج: مردمان ژاپن دوست دارند که سرکه خود را با برنج تهیه کنند. این سرکه خوشمزه است و با انواع غذاها مصرف می شود. سرکه برنج از تخمیر شراب برنج که مردم ژاپن از آن استفاده می کنند تهیه می شود و مزه غذا را دلچسب تر می کند. رنگ آن طلایی است و نسبت به سرکه های اروپایی طعم ملایم تری دارد. خاصیت پاک کنندگی :سرکه نوعی ماده پاک کننده خنثی و ارزان قیمت است که به محیط زیست هم هیچ آسیبی نمی رساند (بر خلاف برخی مواد پاک کننده). معمولاً از سرکه سفید برای پاک کردن استفاده می شود. برای مثال، مخلوط آب و سرکه (یک قسمت سرکه و چهار قسمت آب) قادر است تا شیشه های پنجره را به خوبی تمیز کند. اگر احساس می کنید که پس از تمیز کردن شیشه ها با سرکه، شیشه ها چرب شده اند نصف قاشق غذاخوری صابون مایع به مخلوط اضافه کنید. این صابون مایع هرگونه لک و چربی شیشه را از بین می برد. لوله ها را می توان با استفاده از مخلوط سرکه سفید و جوش شیرین تمیز کرد. پس از مدت زمان معین، چند گالن آب داخل لوله بریزید تا اثر سرکه و جوش شیرین کاملاً از بین برود. مصارف دارویی: از سرکه در کشور چین به عنوان نوعی داروی خانگی استفاده می شود. معمولاً سرکه را برای جلوگیری از پخش ویروس سارس و ذات الریه مورد مصرف قرار می دهند. بنابراین سرکه خاصیت ضد ویروسی دارد. همان طور که می دانید، هیدروژن برای نابود کردن باکتری و ویروس های مواد غذایی پیش از نگهداری غذا در یخچال به کار می رود. برای تهیه ی اسپری هایی که به منظور کنترل بیماری ذات الریه، معمولاً در قاره آسیا مورد استفاده قرار می گیرند، 5 درصد اسید استیک و 3 درصد هیدروژن را با هم مخلوط می کنندو حالا توضیحی پیرامون سرکه سیب و خواص آن:سرکه سیب که از آب سیب تازه به عنوان ماده اصلی با استفاده از باکتریهای اسید استیک سازش یافته تهیه میشود دارای ارزش غذایی بالایی میباشد.سرکه سیب شامل هیجده اسید آمینه مورد نیاز بدن (با نسبت های مناسب لیزین و تریپتوفان ) ویتامینهای (۱۰۰ میلی لیتر - ۲۰۰ میلی گرم) C - B6 - B2 - B1 - E و میکرو المنتهای سولفور - فسفر - کلسیم - روی - منیزیم و غیره می باشد.دانشمندان و متخصصان تغذیه بر این باورند که مصرف مداوم سرکه سیب باعث یکسری تغییرات در بدن شود که منحر به کاهش خستگی و فرسودگی بدن - کنترل و نابودی باکتریهای مضر - عدم ابتلا به سرما خوردگیهای ویروسی و یا کاهش آن - افزایش اشتها و کمک به هضم غذا - جلوگیری از یبوست و بالاخره چربی اضافی تبدیل به صورت انرژی و در نتیجه کاهش وزن گردد.ویتامین C و Aha موجود در سرکه سرکه سیب باعث مرطوب نگه داشتن پو ست - الاستیسیته بهتر آن و همچنین کاهش یا حذف چین و چروک و بهبود کیفیت پوست میشود و نهایتا از شل شدن آن جلوگیری میکند و منجر به شفاف شدن پوستهای تیره میشود. از دیگر فواید سرکه سیب جلوگیری از ایجاد خالهای سنین پیری میباشد.بررسی های آماری بر روی ۲۲۷ نفر که بطور مداوم سرکه سیب را به مدت یک تا دو ماه به مقدار حداقل روزانه ۲۰ سی سی مصرف نموده اند نشان میدهد ۱۰۲ نفر از آنها که سنی بیش از 45 سال داشتند و دارای فشار خون بالایی بودند ضمن کاهش فشار خون و رفع خستگی و فرسودگی بدن یبوست سنین پیری آنها نیز برطرف گردیده . ۱۱۳ نفر که بین سنین ۲۵-۴۵ سال بودند احساس نمودند که پوست آنان نرم و مرطوب گردیده و الاستیسیته بهتری نسبت به قبل دارد و سرحال و با نشاط شدند و ۱۲ نفر که ۲۰ سال سن داشتند اشتهای بیشتری پیدا کردند و رژیم قبلی غذایی آنها تغییر کرد.در همین راستا به مقاله مفید و جامعی از سایت سرکه تاکسا برخوردم که مطالعه آن خالی از لطف نیستمقدمه :بدون شک قدیمی ترین شیوه که بشر به وسیله تجربه و خطا از طبیعت آموخته ، روشهای تخمیر است ، اصولا هر زمانی که شرایط محیطی بین جانداران ذره بینی و مواد غذایی مساعد گردد ، تخمیرهای طبیعی رخ می دهد . چنین فعل و انفعالاتی برای انحلال مواد موجود در طبیعت ضروری است . تخمیر های طبیعی نقش حیاتی در توسعه و تکامل تمدنهای بشری از قدیم الایام به عده داشته اند . برخی از این فعل انفعالات تخمیری تغییراتی سریع اما مفید ایجاد می کند که قابل مشلهده است .انسانهای اولیه کشف کردند که برخی از آبمیوه های الکلی و شیرهای ترش ، ماندگاری بیشتری داشته و لذا مقداری از منابع غذایی خود را با این روش نگهداری می کردند ،‌ این کشفیات مربوط به هزاران سال قبل از









سایر محصولات :
تحقیق در مورد سرکه 17ص

تحقیق در مورد سرکه ...

تحقیق در مورد سرپرستی سازمان 16 ص

تحقیق در مورد...

اکوسیستم

اکوسیستم...

تحقیق در مورد سرمایه گذاری مشترک Joint Venture 15 ص

تحقیق در مورد سرمایه گذاری...

اکسیژن 5ص

اکسیژن 5ص...

پاورپوینتی در مورد تئوری های مدیریت

پاورپوینتی در مورد تئوری...

تحقیق در مورد سرمایه های انسانی

تحقیق در مورد سرمایه های...

اکسیداسیون

اکسیداسیون...

ایمنی در آزمایشگاه

ایمنی در آزمایشگاه...

اوقات فراغت جدید

اوقات فراغت جدید...

تحقیق در مورد سرشت اخلاقى دین

تحقیق در مورد سرشت اخلاقى دین...

اوره برای مصارف صنعتی 3ص

اوره برای مصارف صنعتی 3ص...

تحقیق در مورد سد دوستی 15 ص

تحقیق در مورد...

اورانیم

اورانیم...

تحقیق در مورد سخت افزار کامپیوتر Ram ، IC 105 ص

تحقیق در مورد سخت...

اهمیت و ارزش غذایی پیاز 5ص

اهمیت و ارزش غذایی پیاز...

تحقیق در مورد سختی آب

تحقیق در مورد...

اهلیت 8ص

اهلیت 8ص...

تحقیق در مورد سببیت

تحقیق در مورد...

انگیزش 10ص

انگیزش 10ص...

تحقیق در مورد ستارگان دنباله دار 13 ص

تحقیق در مورد ستارگان دنباله دار 13...

انواع گل 15 نوع گل

انواع گل 15 نوع گل...

تحقیق در مورد سبک های سرپرستی

تحقیق در مورد سبک های سرپرستی...

تحقیق در مورد سازمانهای کامیاب امروز سازمانهای یادگیرنده و دانش آموز 227 ص

تحقیق در مورد سازمانهای کامیاب...

تحقیق در مورد سازه های متداول برای ساختمانهای بلند 15 ص

تحقیق در مورد سازه های متداول برای...

انواع شیرین کننده های رژیمی 7ص

انواع شیرین کننده های...

تحقیق در مورد سازمان تجارت جهانی 13 ص

تحقیق در مورد سازمان...

انواع روشهای پرواربندی 7 ص

انواع روشهای پرواربندی 7 ص...

تحقیق در مورد سازمان تجارت جهانی

تحقیق در مورد سازمان تجارت جهانی...

انواع دقت 12ص

انواع دقت 12ص...

تحقیق در مورد سازمان اوپک

تحقیق در مورد سازمان...

انواع جلبکها

انواع جلبکها...

تحقیق در مورد ساختمان موتور کولر آبی

تحقیق در مورد ساختمان موتور...

انفلونزای فوق حاد مرغی

انفلونزای فوق حاد...

انرژی تجدید پذیر 2

انرژی تجدید پذیر...

تحقیق در مورد ساختمان سبز

تحقیق در مورد ساختمان سبز...

تحقیق. کارآفرینی و اشتغال در نظام آموزش عالی

تحقیق. کارآفرینی و...

اندازه‏گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور

اندازه‏گیری اوره و ازت آمونیاکی در...

تحقیق در مورد زینب

تحقیق در مورد زینب...

تحقیق. میرزاتقی‌خان امیرکبیر

تحقیق. میرزاتقی‌خان امیرکبیر...

اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10ص

اندازه گیری مواد افزودنی در...

تحقیق در مورد زندیه 13 ص

تحقیق در مورد...

تحقیق. مواد مخدر واعتیاد

تحقیق. مواد مخدر واعتیاد...

اندازه گیری زیرالنون به روش کروماتوگرافی

اندازه گیری زیرالنون به...

تحقیق در مورد زندگینامه امام محمد باقر

تحقیق در مورد...

تحقیق. منجی در دین زرتشت

تحقیق. منجی در دین زرتشت...

امنیت غذا و تغذیه 72ص

امنیت غذا و تغذیه...

تحقیق در مورد زندگانى امام حسین

تحقیق در مورد زندگانى...

تحقیق. علل فرسودگی وتخریب سازه های بتنی

تحقیق. علل فرسودگی وتخریب سازه های...

تحقیق در مورد قارچ 78 ص
تحقیق در مورد قاره آسیا
تحقیق در مورد فیزیک و فلسفه 34 ص
تحقیق در مورد قاجـاریه کم
تحقیق در مورد فیزیولوژی بالینی 25 ص
GPS چگونه کار می کند؟
تحقیق در مورد کودتای 28 مرداد
تحقیق در مورد کربن
تحقیق در مورد نقش دین در کاهش جرایم 11 ص
تحقیق در مورد روغن زیتون
تحقیق در مورد شبدر قرمز
تحقیق در مورد علم اخلاق 28 ص
تحقیق در مورد چاپ افست
تحقیق در مورد تفسیر سوره ملک
تحقیق در مورد روانشناسی تحقیق ، تربیت کردن (برقراری نظم ، انضباط و مقررات)

کلمات کلیدی :شود سرکه برنج سرکه سیب اسید اسیک این نوع نوع سرکه شود سرکه سرکه مال سرکه سفید جوش شیرین اسفاده معمولاً مخلوط موجود جلوگیری میشود
  • ۹۶/۰۹/۰۷
  • رضا محسنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی